Mother Nature Cleans en Wecovi bundelen hun krachten.

Per 1 januari 2019 neemt Wecovi een deel van de aandelen van Mother Nature Cleans over.  Met deze participatie worden de krachten gebundeld. Voor afnemers betekent het dat de fysieke inkoop en verkoop van het Lotus® PRO schoonmaak systeem en de iClean mini zal worden gecontinueerd door Wecovi. De producten zullen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Kimberley Roersma (founder en managing director Mother Nature Cleans):

“Na een mooie start en succesvolle implementaties waren wij op zoek naar een partner die mee kon bouwen aan verdere groei. Dat kan met de expertise en het klantennetwerk van Wecovi. Door de positionering van Wecovi en de combinatie gestabiliseerd ozonwater en Wecoline microvezel materialen, ontstaat een mooi totaalconcept.”

Hans Paul Visscher (managing director en eigenaar Wecovi):

“We zijn zeer verheugd. Mother Nature Cleans heeft een goede start gemaakt. Daarop kan worden voortgebouwd.”

Reiniging met gestabiliseerd ozonwater

Het Lotus® PRO schoonmaak systeem en de iClean mini bieden een oplossing voor dagelijkse reiniging zonder schoonmaakmiddelen. De systemen zetten koud leidingwater om tot gestabiliseerd ozonwater. Het is een krachtige en milieuvriendelijke manier van schoonmaken. Ozon heeft een reinigende werking (sanitizing): het wordt aangetrokken door ziektekiemen, vuil en bacteriën en verwijdert snel alle verontreinigende delen.

Het Lotus® PRO schoonmaak systeem omvat een vaste dispenser (high capacity unit) met verwisselbare filters (stabilisatie modules). De stabilisatie modules filteren en stabiliseren het koude leidingwater waarna de high capacity unit ozon toevoegt. Na 24 uur keert het gestabiliseerde ozonwater terug naar de originele staat; water en zuurstof. Het systeem is GreenSeal gecertificeerd waardoor het bijvoorbeeld goed past binnen duurzame operationele en vastgoed programma’s als GreenKey en Lead.

Voor verdere vragen of informatie kan je contact met ons opnemen via:

Kimberley Roersma:                                                                     Hans Paul Visscher:

kimberley.roersma@mothernature-cleans.com                     hpvisscher@Wecovi.com