QO Hotel kiest voor Tersano SAO™ dispenser

Wie overnacht in QO Hotel in Amsterdam ervaart gelijk wat duurzame gastvrijheid is. De natuurlijke materialen, de schone kamers en de vriendelijke glimlach van de dame achter de receptie, het valt gelijk op. Hier wordt gewerkt met een groen hart.

Duurzaamheid is enorm belangrijk binnen de bedrijfsvoering van QO Hotel. Zorg voor het milieu, de omgeving en tegelijkertijd plezier maken; het kan!  En dát laat het lifestyle hotel zien.
 

Duurzame dagelijkse schoonmaak

Ook binnen het schoonmaakbeleid werkt QO hotel op een duurzame manier. Dagelijkse schoonmaak met traditionele schoonmaakmiddelen belast het milieu. Pak je dit op een groene manier aan dan maak je hiermee absoluut een verschil.

De keuze voor schoonmaken met de Tersano SAO™ dispenser was door QO Hotel snel gemaakt. De Tersano SAO™ dispenser zet gewoon leidingwater om in gestabiliseerd ozonwater. Gewoon kraanwater wordt hierdoor een krachtige reiniger met een werking van maar liefst 24 uur! Schoonmaken met gestabiliseerd ozonwater biedt veel voordelen. Men bespaart op dagelijkse schoonmaakmiddelen en het is vriendelijk voor de schoonmaakprofessional.

Duurzaamheid beloond

QO Hotels is enorm tevreden over het werken met de Tersano SAO™ dispenser. Het duurzaamheidsbeleid van QO Hotel blijft niet onopgemerkt. Het hotel heeft inmiddels een aantal mooie prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo ontvingen ze afgelopen jaar de AHEAD Award, voor beste Urban hotel en vorige maand de publieksprijs van de Sustainablity Award tijdens de jaarlijkse Frame Awards.